Автор
Христина Кирилова

Ах, тази палавница: Вижте скандалния чат на Айлин от "Ергенът"

Айлин бързо придоби слава на една от най-палавите участнички във втори сезон на "Ергенът". Дори закачливото ѝ поведение предизвика покачване на напрежението в имението, когато Пам откровено ѝ заяви, че мъжете няма как да погледнат на нея сериозно и да видят останалите ѝ качества отвъд красотата.

View post on Instagram
 

И макар Айлин да се засегна, в една от страниците на шоуто бе публикуван част от чат, в който тя разказва подробно за интимните си преживявания с двама мъже. Изказването ѝ е отпреди 2 години, но знаем, че когато някой придобие популярност, винаги ще се намери друг, който да извади "кирливите му ризи" от миналото.

Красавицата от Пирдоп не е изключение и компроматът вече е налице. В съобщението или по-скоро коментар, който тя лично е споделила в социалните мрежи, каратистката разказва за страстните си преживявания с по-възрастни от нея мъже, като за единия казва, че мъжкото му достойнство наподобявало "муцуна на мравояд", а за другия е категорична, че е с най-големия, който е виждала.

Със сигурност след този "дух" от миналото, който взриви мрежата, Айлин няма да изгуби от славата си на истинска тигрица.

Четете още: Телефонът го издаде: Джизъса е напуснал "Сървайвър"