Автор
Люблена Папазова

Честен докрай! Евгени прати Айлин вкъщи пак

Тази вечер зрителите на bTV станаха свидетели на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин в имението на „Ергенът“. Моделката бе решена да проведе последен разговор с Евгени, в който да му признае, че е истински влюбена: „Влизам през тази врата и отново се гмуркам в непознатото. Днес предстои да кажа на Евгени това, което наистина мисля, и въпреки че не ми е дал роза и че ме отпрати да се тръгна, аз ще загърбя своето его и ще му покажа, че любовта е най-важна за мен“. Докато очакваше виртуоза в градината на имението, Айлин бе забелязана първо от Валерия, която не скри еуфорията си, че нейната най-добра ѝ приятелка се връща в надпреварата: „Бях сигурна! Много съм щастлива, но не съм кой знае колко изненадана, защото просто бях сигурна, че ще се върне“.


След емоционалната среща с Валерия, която не успя да прикрие радостта си пред останалите претендентки и те бързо се досетиха какво се случва, дойде време Айлин да поговори и с Евгени. „Дойдох да ти покажа, че за мен любовта е най-важното нещо и мога да загърбя егото си, въпреки това, че ти се отказа от мен. На първо място, искам да знаеш, че дойдох тук с открито сърце, което много искам да е изпълнено с любов. Не съм сигурна, че успявам да изразя чувствата си по правилния начин, а много добре знам какво изпитвам. Много е характерно за мен, когато се влюбя, да оглупея, а май досега никога не съм била по-глупава. Дойдох да ти покажа, че много искам да бъда с теб! Ти си най-важното нещо тук за мен и това е било от самото начало!“, бе откровена Айлин пред Евгени, след което постави ръката му на сърцето си.

„Осъзнавам, че не е лесно! Благодаря ти наистина за тази смелост, която проявяваш! Показваш ми огромен потенциал с това, че преследваш сърцето си, но не е честно спрямо останалите – неуважително е към всичко това, което те са ми показали и продължават да го правят. Когато си затворил една страница, е нечестно да се отметнеш“, бе отговорът на Генчев, с което той ясно подсказа на Айлин, че няма да се отметне от решението си.

Последното желание на моделката бе Евгени да я изпрати. „Жалко е, че си тръгвам толкова рано. Когато нещо е недоизживяно, то винаги остава в сърцето ти някъде отзад. Но съм сигурна, че цялото преживяване с Евгени ще остане завинаги в мен и ще го помня с много голяма усмивка и позитивна емоция“, бяха последните ѝ думи преди да напусне имението на любовта завинаги. Категоричното решение на Генчев бе посрещнато с абсолютно одобрение от повечето дами, с изключение на Валерия и Джия, които обвиниха претендентките си в завист.