Автор
Ева Григорова

Да откриеш любовта отново на 59: Ел Макферсън е по-влюбена от всякога!

Ел Макферсън изглежда е на крилете на любовта с новия си любим Дойл Брамхол или поне така изглежда от романтични снимки на двойката, които се появиха в Инстаграм.

59-годишната Ел е на екскурзия в Токио в компанията на китариста, който е с 5 години по-млад от нея.

За фотосите Макферсън бе решила да покаже естествената си красота, позирайки без капка грим и с небрежен кок.

View post on Instagram
 

Към романтичните си, ваканционни снимки неостаряващата красавица е написала: „Истинското пътуване изисква максимум непланирано скитане, защото няма друг начин да откриеш изненади и чудеса, което според мен е единствената добра причина да не си стоиш вкъщи. Токио – ти беше пълен с изненади! Благодаря ти“.

Отношенията между моделката, която в миналото бе известна с прозвището Тялото и китариста станаха публично достояние през октомври миналата година. По това време източник, близък до Макферсън, каза пред медиите следното: “Ел и Дойл се познават от известно време, но приятелството им наскоро прерасна в романс. Нещата помежду им стават сериозни. Ел пътува по света с него и вече познава двете му пораснали дъщери. Той я боготвори и много я подкрепя в работата ѝ в уелнес индустрията“.

View post on Instagram
 


Дойл, който е най-известен със сътрудничеството си с Ерик Клептън и Роджър Уотърс, преди това се срещаше с Рене Зелуегър в продължение на седем години, преди двамата да се разделят през 2019 г.

Предишната връзка на Макферсън пък беше с опозорения бивш британски лекар Андрю Уейкфийлд, който е застъпник на антивакс движението. Тя се раздели с него през декември 2021 г., след почти 2 години заедно.