Автор
Ива Петрова

Джулиана Гани разкри единственото суеверие, в което вярва

"Има само едно суеверие, в което вярвам! Винаги питам за трицифрено число, когато кихна. Така разбирам кой мисли за мен! А Вие вярвате ли в това?“, споделя Джулиана Гани във видео на профила си в Инстаграм.

Става дума за онова суеверие, при което, когато кихнете, молите някого да ви каже трицифрено число, за да разберете кой си мисли за вас.

View post on Instagram
 

Събирате трите цифри, от които е съставено, и получавате число, което отговаря по поредността си на буква от азбуката. Въпросната буква е първата от името на човека, който мисли за вас в този момент.

Преди броени дни пък Гани сподели сладка снимка, на която е с втория си син – Кай, който е плод на любовта ѝ със сегашния ѝ партньор – полицаят Теодор Гецов.

От свещника на кадъра, който се вижда на заден план, както и от голямата свещ, която мама Джулиана държи в ръка, става ясно, че двамата са в църква. Фотото сякаш идва да затвърди предпочитанието на Гани на вярата пред суеверията.

"Много е сладък Кай, да са ти живи и здрави децата, Джулка, ти си най-прекрасната майка", коментират фенове под снимката.

View post on Instagram
 

Четете още: Това ли е новата светска двойка: Щракнаха Евгени на разходка под ръка с Дара (Снимки)