Автор
Ива Петрова

Това ли е новата светска двойка: Щракнаха Евгени на разходка под ръка с Дара (Снимки)

Днес таблоидите у нас гръмнаха с новината, че ергенът Евгени Генчев - главният герой на втория сезон на едноименното риалити шоу, има връзка с певицата Дара.

Повод за мълвата е серия от папарашки снимки, на които ясно се виждат пианиста и изпълнителката, докато се разхождат на столичната улица "Раковски".


"По малка софийска улица вървят млад мъж и жена. Ръми дъжд, а те са облечени в спортни дрехи в тъмни цветове. Не правят впечатление на никого. Само по-наблюдателните, които се взират в двойката, установяват, че това са талантливата певица Дара и Ергенът от едноименното предаване на bTV Евгени Генчев", пише "Филтър".

Музикантът, който се поти в предаването на bTV, закотвен между дилемата коя от участничките в риалити шоуто да избере, май извън него вече е направил своя избор.



На кадрите се вижда още как двамата влизат в магазин за алкохол и цигари. След малко са пак на улицата и продължават разходката си. На някои от фотографиите певицата дори го е хванала под ръка. Погледнати отстрани, приличат на влюбена двойка, която много добре познава навиците си, допълват още от изданието.

Дара е на върха на кариерата си и неотдавна се завърна от съвместно турне с Дони в САЩ и Канада. След като се раздели с Папи Ханс, певицата обяви публично връзката си с доктора по фармакология Ервин Иванов. Евгени Генчев пък призна в „Ергенът“, че е приключил своя дълга връзка.

Предаването се излъчва на запис и пианистът, който планира концерт през юни в Античния театър в Пловдив, отдавна не е във Вилата на любовта. Както „Филтър“ вече писа, мечтаният пръстен в предаването спечели 24-годишната моделка и защитничка на животните Валерия. Именно тя чува думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“ и ще получи мечтания пръстен. Говори се обаче, че сватбата, която Евгени подготвя, е с Елена.

Какво се случва в реалния живот на пианиста и коя е истинската жена до него, надяваме се скоро да разберем.

Четете още: Завиждайте, дами! Пам от 'Ергенът' показа гаджето си (Снимка)