Автор
Теодор Муховски

30 години по-късно Памела Андерсън отново е спасителка на плажа (снимки)

Апетитното тяло на някогашната "спасителка на плажа" Памела Андерсън се завърна с пълна сила! Бившата моделка надяна отново легендарният червен бански и показа сочното си тяло.

Визията ѝ почти не се различава с тази, с която сме я запомнили. Русата хубавица разясни, че този кадър е от новата линия плажно облекло на марката „Франкис Бикинис“, на която Пам е модел, съобщава "Дейли Мейл".

На снимките 55-годишната красавица показва завидно тяло и стройна фигура, непроменени през годините. Банският костюм е почти един и същ, с този, с който се превъплъщаваше в Си Джей Паркър в нашумялото телевизионно шоу през 90-те години.

View post on Instagram
 

В Туитър русокосата принцеса пише: "Крайно време беше – толкова съм развълнувана да споделя всичко това с вас"
Тя признава, че е запазила един от известните си бански с червен цвят, който е носила цели 5 сезона в хитовия сериал.

Кадъра с червения бански на бившия модел на Playboy е част от рекламната кампания - ода на дните ѝ от "Спасители на плажа". Памела пуска малка колекция с Frankies Bikinis на 4 май, отдавайки почит на стила на 90-те.

"Винаги съм по бански. Носила съм абсолютно всичко, така че съм доста добър разбирач, когато става дума за бански костюми", споделя 55-годишната Андерсън пред Vogue.

Памела Андерсън отглежда синовете си в съседство с основателката на Frankies Bikini Франческа Айело, когато бизнесът ѝ прохожда. Младата Франческа е имала навика да показва моделите си на Андерсън още в зародиш.

В публикация в Instagram, популяризираща предстоящото пускане на пазара, Айело изрази обожанието си към единствената "Памела Кинг Андерсън".

"Наистина дори не мога да намеря думи, за да изразя благодарността си към всички, които работиха по този проект. Да познаваш Пам, означава да я обичаш", написа Айело. "Срещнахме се, когато бях дете в Малибу, където израснах със синовете й. Тази колекция е отражение на всички неща, свързани с Памела и всички неща, свързани с райския залив."

Червеният бански костюм, вдъхновен от "Спасители на плажа", не е единственият открояващ се в предстоящата колекция от 22 модела.

View post on Instagram
 

"Всеки трябва да има бели бикини", казва Андерсън. "Даже бях омъжена в бели бикини. Всъщност бях омъжена в бели бикини 2 пъти", разкрива блондинката, като насочва вниманието към още един от моделите - бял бански костюм, състоящ се от две части.

View post on Instagram
 

Апетитната Памела все още изглежда неотразимо, въпреки нейните години, които никой не може да ѝ ги даде.



Четете още: Мъж-мечта: Освен че е много секси, Дейвид Бекъм чисти вкъщи по цяла нощ