Автор
Ева Григорова

Мъж-мечта: Освен че е много секси, Дейвид Бекъм чисти вкъщи по цяла нощ

Дейвид Бекъм разкри, че страда от обсесивно-компулсивно разстройство, което го кара да прекарва дълги часове в почистване на дома си всяка вечер.

Той дори оставал буден, за да излъска свещите на семейството дълго след като всички вече са си легнали.

View post on Instagram
 

Суперзвездата и преди е говорил за любовта си към чистотата и реда, но феновете му са на мнение, че нещата са доста по-сериозни, отколкото са смятали преди. Преди време 47-годишният Дейвид сподели, че трябва да поддържа всичко в прави линии или по двойки, за да се чувства добре.

В нов сериал на Netflix бившият капитан на Англия проговори за това, че за него е важно всичко в семейното имение да бъде перфектно. Двамата със съпругата му Виктория живеят в къща на стойност 25 милиона паунда в Холанд Парк. Бекъм сподели още, че си дава сметка, че всичко това е “странно”.

View post on Instagram
 


Обсесивно-компулсивно разстройство е състояние, при което човек има натрапчиви мисли и компулсивно поведение. То засяга милиони хора по света.

“Почиствам дома ни толкова добре, че честно казано не съм сигурен, че наистина се оценява толкова много от жена ми“, каза той в трейлъра към филма.

“Факт e, че когато всички са в леглото, аз обикалям, чистя свещите, включвам светлините на правилната настройка, уверявам се, че навсякъде е подредено. Мразя да слизам сутрин и да има чаши, чинии и купи. Уморително е да обикалям всяка една свещ и да я почиствам.” - допълва той.

View post on Instagram
 


“Изрязвам восъка от свещите, почиствам стъклото, това е моят домашен любимец, който мразя, димът около вътрешността на свещта. Знам, странно е."