Автор
Христина Кирилова

Отново обладана от Луцифер и Буда: Сузанита посегна към алкохола, търси си мъж в интернет?

Както пееше в първата песен, с която нашумя, Сузанита изглежда отново е "обладана от Луцифер и Буда". Шегата настрана, но май животът на дъщерята на Орхан Мурад отново е тръгнал в тъмна посока.

След като тя прекъсна отношенията с баща си с огромен скандал, а наскоро обяви, че се е разделила с бащата на бебето си - Марк Славов, изглежда че младата майка търси начини да изкарва пари. За целта, докато първородният ѝ син си почива, тя оползотворява времето с изяви в социалните мрежи, където си търси нов мъж. Но за да бъде по-непринудена, посяга към чаша вино и се забавлява.

Сузанита е само на 20 г. и все още не е завършила висше образование, което прави задачата ѝ за прехрана по-сложна. Ето защо тя се възползва от популярността си и е много активна в мрежата, като любимата ѝ платформа е TikTok, в която потребителите могат да пускат лайв включване и да получават пари от последователите си.

View post on Instagram
 

Стана ясно и какъв мъж търси Сузанита, като критериите не са изключителни. "Тя търсела някого, който да й дава по 10 бона месечно. В краен случай била съгласна и на 5 000 на месец. В замяна може да му даде само секс", пише Блиц.

Четете още: Поли на Благо: Не си представях така нашето семейство