Автор
Ива Петрова

Еха! Вижте новото гадже на Григор Димитров (Снимки)

Една от най-обсъжданите теми от света на шоубизнеса, обсебили медийното пространство през последните дни, е тази за новото гадже на Григор Димитров.

По непотвърдена информация първата ни ракета наскоро се е разделил с милионерската щерка Лолита Османова. Това се случва напук на очакванията на мнозина, че двамата ще се оженят. Да припомним, че Григор не само че ѝ подари пръстен, но и я доведе в България, за да я запознае с майка си.

View post on Instagram
 

Най-прясната мълва около личния живот на тенис звездата е, че Димитров си има нова половинка, и това е румънската актриса и модел Мадалина Геня.

Горещата брюнетка бе забелязана да седи в ложата на Григор Димитров по време на мача му с Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид.

View post on Instagram
 

По-голям интерес сред феновете на Гришо обаче предизвика не загубата му от испанеца, колкото дамата на трибуните, върху която камерите често пъти спираха вниманието си по време на мача.

Всъщност 34-годишната Мадалина далеч не непознато име в спортните среди. Хубавицата е имала връзки с няколко футболисти, между които италианските национали Николо Дзаниоло и Марко Бориело.

Сред имената на мъжете, които красавицата е омаяла с чара си, се нареждат и тези на Филип Плейн, Джъд Лоу, Джерард Бътлър и вечния коцкар Леонардо ди Каприо.

Коя всъщност е Мадалина Геня?

Мадалина Диана Геня е родена на 8 август 1988 г. в Слатина, Румъния. Учи пиано и балет в продължение на седем години, а на 15 години се мести в Милано, където започва кариерата си на модел. Първоначално, за да се издържа финансово, тя съчетава рабатата си на модел с тази на сервитьорка.

View post on Instagram
 

През 2007 г. е избрана да участва във видеоклипа към песента на Ерос Рамазоти - Il tempo tra di noi.

Освен като модел Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снимка във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в House Of Gucci.

View post on Instagram
 


Двамата с Димитров се следват взаимно в Инстаграм, което допълнително подхранва слуховете за любовен романс между двамата.

Преди Лолита Османова родният ни плейбой е бил със Серина Уилямс, Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Виктория Боня и др.

View post on Instagram
 

Четете още: Ексклузивно: Оливия Уайлд е шокирана и предадена от приятелката си Емили Ратайковски