Автор
Христина Кирилова

Андреа избухна: Не съм пияна, имам здравословен проблем (видео)

Андреа несъмнено е една от най-коментираните фолкдиви и самата тя обича да общува с феновете си в мрежата. Блондинката редовно пуска включвания на живо и подканва феновете си към разговор.

Почти няма въпрос, на който тя да не отговаря, но след едно от последните ѝ участия, на които изглежда бе прекалила с алкохола, поведението ѝ стана доста обсъждана тема. И Андреа не подмина коментарите по този повод.

View post on Instagram
 

"Защо не си гледате работата? Всички, които се правите на големи моралисти и живеете в някакъв измислен свят, в който хората не пият. В момента не съм пияна, анемична съм. Да, завалявам думите, защото ми е паднала захарта. Хайде да видим всички, които имате ниска захар в този момент, някой да ви обвинява, че сте алкохолизирани. За един месец ми се случи три пъти да припадна, защото всички ме наричахте дебела. Престанете да съдите другите, защото е много грозно", отсече Андреа.

View post on Instagram
 

В момента певицата е отслабнала значително и по темата тя сподели още, че преди години, когато е била в най-слабия за фигурата си период (51кг) ѝ се е случвало да припада секунди, след като е слизала от сцената по участия. Стигала е и до моменти, в които ѝ причернява и не вижда никого. Андреа побърза да обясни, че не само рязкото отслабване я подтиква към припадъци, но и фактът, че страда от анемия, която е наследила от майка си.

Четете още: Отново обладана от Луцифер и Буда: Сузанита посегна към алкохола, търси си мъж в интернет?