Автор
Антония Дамянова

Съпругата на Кевин Костнър подаде молба за развод след 18 години брак

Съпругата на холивудския актьор Кевин Костнър – Кристин Баумгартнър, подаде молба за развод след 18 години брак.

В нея Баумгартнер посочва като причина за решението си "непреодолими различия".



"С голяма тъга съобщаваме, че са се появили обстоятелства, които са извън неговия контрол, в резултат на които господин Костнър трябва да вземе участие в дело за прекратяване на брака." Това се казва в официалното изявление на представител на 68-годишния актьор пред сп. People.

Съпругата на холивудския ас е поискала от съда да предостави на двойката съвместно попечителство над трите им деца на двойката. Костнър е изпратил подобно искане.



49-годишната Баумгартнер също така настоява за финансова подкрепа след развода, на която жените имат законно право в Съединените щати .

Какво всъщност е причинило разпадането на брака, все още не е известно. Костнър и Баумгартнер живяха заедно 18 години.

Актьорът и Кристин, която е дизайнер на чанти и бивш модел, си казват заветното „Да“ през септември 2004 г. Двамата имат три деца заедно – синовете Кейдън (15 г.) и Хейс (14 г.), и дъщеря Грейс, която е на 12 г.



Кевин Костнър има и четири по-големи деца от предишни връзки – дъщерите Ани и Лили и синовете Джо и Лиъм. Те са от първия му брак със Синди Силва, който продължи 16 години и завърши с развод през 1994 г.

Новината за развод е изненада за всички. По време на пандемията, която изправи пред сериозно изпитание много семейства, актьорът не спираше да твърди, че нищо не може да разруши брака му с Кристин.

През ноември миналата година пък звездата от „Бодигард“ сподели особени мили думи за съпругата си: "Жена ми прави неща, които просто… работят. Къщата е по-красива, благодарение на нея. Всичко е по-уютно благодарение на нея. Това са тези малки неща, които тя прави, и мисля, че това е силата на любовта.“

Четете още: Еха! Вижте новото гадже на Григор Димитров (Снимки)