Автор
Люблена Папазова

Няма да се откаже! Елена се бори за Евгени и след "Ергенът"

В днешния епизод на „Ергенът“ зрителите станаха свидетели на поредната дръзка провокация от стана на Елена, която предприема все по-смели ходове спрямо останалите участнички в надпреварата за сърцето на Евгени на метри от големия финал. По време на вечерния коктейл тя изрази готовност да продължи надпреварата за ергена и извън формата, независимо от крайното му решение. „А какво ако той си тръгне под ръка с някоя от вас, но аз остана убедена, че е направил грешка и продължа да се боря за сърцето му? Ще го направя, да знаете!“, закани се редакторката от Севлиево пред останалите полуфиналистки, чу Woman.bg.

View post on Instagram
 

„Няма да се откажа! Това, че една игра свършва, не означава, че животът не продължава. Няма да позволя да изпусна още един такъв човек в живота си, както искайте го приемайте“, категорична бе тя. Точно в този момент самият Евгени се присъедини към коктейла, а Елена не се притесни да му обясни доводите си, които останалите претендентки побързаха да определят за налудничави: „Ако ти избереш да останеш с избраницата си, вие тепърва ще градите щастие, но ако има някакво колебание, това ще означава, че по-скоро съм ти направила услуга“.

Валерия директно определи намеренията на Елена за нагло навлизане в личното пространство, но редакторката уточни, че би действала само ако усети, че Евгени не е намерил щастие с победителката. Евгени, от своя страна, веднага се заинтересува как неговото Ети би усетило, че не е удовлетворен от връзката си, а тя отвърна, че би опитала да проведе телефонен разговор с него няколко месеца след големия финал. Приятно изненадан от дръзкия ход на Елена, Генчев я покани да се усамотят в градината, където тя по-категорично от всякога му заяви, че няма да се предаде, дори да си тръгне от имението без него.

Между двамата последва повече от страстна целувка, а с нея Ети получи уверение, че на Евгени му се харесва готовността ѝ на всяка цена да завладее сърцето му. От своя страна, останалите участнички за пръв път започнаха да се страхуват от така мечтаната победа, предвид заканите на Елена, които определиха като достойни за сюжет на хорър филм.