Автор
Люблена Папазова

Валерия и Айлин вече смразени заради Евгени

Две от най-изявените претендентки за сърцето на новия Eрген на България – Евгени Генчев, които до момента бяха неразделни, загърбиха вярното си приятелство в името на конкуренцията в днешния епизод на риалитито по bTV. Валерия и Айлин вече не седят заедно по време на коктейлите и странят една от друга, а разлъката в отношенията им забелязаха първи Микаела, Ирина и Ивелина. Показателен бе и фактът, че двете не избраха да са заедно в тазвечерната игра на „най-добри приятелки“.

View post on Instagram
 

В забавното предизвикателство Айлин си партнира с фолкпевицата Джия, а Валерия отговаряше заедно с червенокосата писателка на любовни романи Лия. На въпроса към Айлин „Коя е най-добрата ти приятелка?“, тя посочи Валерия, но зрителите са категорични, че го е направила от чиста куртоазия. И двете от самото начало се натискат на Евгени, като доскоро обсъждаха на всеослушание как това няма да помрачи приятелството им. Всичко обаче се преобърна в момента, в който Валерия нарочно се похвали на Айлин за целувката си с Евгени.

Шампионката по карате така и не усети желаното внимание от Евгени и реши да се самопокани, постъпвайки напук на вярването на Валерия, че жената никога не трябва да прави първата крачка. Дали пропастта между двете приятелки ще се задълбочи още повече, предстои да разберем.