Автор
Ева Григорова

Магията работи: Меган Маркъл си направила карта на мечтите и срещнала принц Хари

Сигурни сме, че сте чували за карта на мечтите или vision board. Обикновено тя се прави в началото на годината и е инструмент, с който по-лесно да илюстрираме това, за което мечтаем.

Тя обикновено представлява колаж от картинки, думи и символи, които представят нашите мечти и цели. Това може да бъде физически колаж, направен от изрезки от списания или изпринтирани картинки или виртуална карта, направена с помощта на компютърни програми или онлайн инструменти.

View post on Instagram
 

Оказва се, че Меган Маркъл е използвала точно тази техника, за да привлече принц Хари в живота си, при това докато още е била омъжена. Въпреки че Маркъл нееднократно е заявявала, че не е имала представа кой е принц Хари преди да го срещне, в годините се появиха различни доказателства, че това всъщност не е така.

Според базираната в САЩ кралска коментаторка Меган Кели, херцогинята е планирала да достигне до кралското семейство много преди да срещне херцога на Съсекс.

Кали каза пред GB News: “Имам много сигурна информация, че тя е имала карта на мечтите за живота си с кралското семейство и за принц Хари, още когато е била омъжена за съпруг номер едно.“

View post on Instagram
 


Принц Хари и Меган Маркъл се запознали за първи път на среща на сляпо през 2016 г., след ги запознал анонимен общ приятел. Двойката се сгоди година по-късно и се ожени през 2018 г., затвърждавайки мястото на Меган в кралското семейство.

Съвсем наскоро Меган сключи мега холивудска сделка голямата агенция за таланти WME, която е на път да донесе на бившата актриса милиони долари.

Според Кели сделки като тази показват точно защо Меган е хвърлила поглед върху кралския живот.

Тя каза още пред GB News: “Тук е иронията. Защо Меган иска да си го върне на кралското семейство? Какво отново ѝ е причинило кралското семейство?

Те са истинската причина тя да бъде представена от WME, които със сигурност нямаше да искат да имат нищо общо с нея, ако беше останала безименното момиче от “Сделка или не”.