Автор
Кристина Кирова

Няма да се размине без скандал: Датата на коронацията на Чарлз III е съдбовна, астролог предрече какво ще се случи

Британците ли замислят нещо голямо, или Вселената е замислила нещо голямо за британците? Това се питат астролозите, след като датата, избрана за коронацията на крал Чарлз III, 6-и май, е съдбоносна. Това е денят, който поставя ново начало, след като днес, на 5-и май, с лунното затъмнение се закрива коридорът на затъмненията.

Какво влияние ще окаже това върху историческото събитие от астрологична гледна точка?

Всяко лунно затъмнение, според астрологията, носи своето послание и оказва влияние върху живота ни. По време на коридорите на затъмненията се случват събития, които преобръщат живота ни. Може да се случват и катаклизми, последствията от които понасяме за дълго време напред. Затова и е неизбежно да се замислим - случайно ли е избрана точно датата 6-и май 2023 г. за коронацията на крал Чарлз III, или този ден носи определено послание?

Според астролога Евгения Шустина, със сядането на наследника на Елизабет на трона и кралицата-консорт Камила точно в този ден, много неща ще излязат извън контрол. Не само за кралската двойка, но и за цялото семейство.

Ако датата за коронацията е избрана умишлено от астрологична гледна точка, това означава, че посланието на Чарлз е, че иска да увеличи политическото влияние на Великобритания в световен мащаб. Също така може и да означава, че британците предвиждат влияението на монархията да бъде отслабено и дори да я премахнат в период от следващите 18 години.

Може да се каже, че интригата се подсилва и от факта, че принц Уилям, първият наследник на Чарлз, е роден точно в ден на слънчево затъмнение, а това означава, че той ще има голямо предизвикателство в живота си.

И все пак - има много фактори, според които се определя датата за коронацията и е напълно възможно тя да не е избрана с космическо послание. В такъв случай - Вселената е поставила конкретна задача на Обединеното кралство и е отправила огромно предизвикателство. Остава открит въпросът как страната ще се справи с него. Вселената дава на всеки от нас такива задачи в период на затъмнения и начинът, по който се справяме с тях, определя хода на събитията през следващите години.

Какво казва астрологията за краля Чарлз III като личност?

Чарлз е роден на 14 ноември 1948 г. и е първото дете в семейството. Той е предопределен да бъде крал и знае това още от детството си. Но в същото време, ако се съди по наталната карта на Чарлз III, той не се чувства комфортно в публичното пространство и подобно на майка си, Елизабет II, би предпочел да живее извън големия град, да се радва на природата и като цяло по душа е домошар. С две думи - Негово величество би заменил огромната си власт и внушително положение за спокоен живот и къща в провинцията, но той има кармична задача, която трябва да изпълни.

Несъмнено коронацията ще е най-голямото събитие в живота му. Любопитен факт е обаче, че в седмиците преди събитието, имаше слънчево затъмнение, което засяга сферата на властта и кариерата. Това означава, че Вселената дава шанс на краля да избере между това да затвърди властта и статута си, или да се оттегли от трона. Въз основа на кармичната си задача обаче, Чарлз най-вероятно ще избере първото.

Много анализатори на кралското семейство предричат, че той ще се откаже от трона и следващите две години ще бъдат определящи. Според астролога Евгения Шустина най-правилният избор за Чарлз би бил да остане на власт и да се възползва от помощта на големия си син - принц Уилям.

Четете още: Хороскоп за късмет: Най-благоприятните дни за всяка зодия през май