Автор
Христина Кирилова

Няма да повярвате: Това ли е новата жена на Благо?

След като вече е ясно, че Благой Георгиев и младата му съпруга Полина са в развод, в медиите се разчу, че спортистът си има нова жена. Вероятно това е била и причината за поредната му раздяла след кратка връзка. Но наистина няма да повярвате коя е тя!

Според слуховете, Джизъса отново се е залюбил с Татяна. Факт е, че дори и в "Сървайвър" двамата показваха топли отношения един към друг. Футболистът дори сформира коалиция, благодарение на което успя да опази певицата до финала, макар и много от участниците да бяха готови да я елиминират.

View post on Instagram
 

През последните минути обаче стана ясно, че новата половинка на Благо не е Татяна, а друга участничка от "Сървайвър". Става дума за Мария, която към края на шоуто мина в отбора на "Червените".

View post on Instagram
 

Слуховете за тяхната евентуална интимна близост се задълбочиха, след като блондинката от Карлово се пренесе на Острова на отшелника. Това се е случило преди повече от две седмици, но епизода бе излъчен едва миналия вторник. Зрителите видяха как двамата останаха насаме, след като музиканта Тино бе изгонен след елиминационна битка. По този начин Мария и Благо са имали възможност да се опознаят повече, шушукат в средите. Дали между участниците от седмия "Сървайвър" наистина се е случило нещо повече, времето ще покаже.

Четете още: Съвсем забрави за Евгени: Джия показа гаджето си (снимка)