Автор
Кристина Кирова

Ексклузивно: Робърт де Ниро стана баща на 79 г.

Робърт де Ниро е един от вечните чаровници на Холивуд и жените го обожават. Затова не е и никак изненадващо, че актьорът е баща на вече цели 7 деца. Най-младият му наследник се е родил съвсем наскоро, но новината стигна до медиите едва преди броени часове, когато излезе последното интервю на звездният татко.

Той съобщава, че е станал баща за 7-и път по лежерен начин, като просто казва "имам бебе". Но нито дава подробности за бебето, нито за майката. Не става ясно кой го е дарил с още едно дете и какъв е полът на новороденото или как се казва.

Едно обаче трябва да се признае и то е, че много малко мъже на 79 години са готови тепърва да посрещнат собственото си бебе на бял свят. Актьорът има 6 деца от предишните си връзки, чиято възраст е много разнообразна. Най-голямата му дъщеря, Дрина е на 51 г. и е от брака му с Даян Абът, а 5 години по-късно се ражда и синът им Рафаел. През 90-те Робърт се сдобива и с близнаците Джулиън и Арън, плод на любовта му с Туки Смит. Холивудската звезда има и син Елиът на 24 г. и дъщеря Хелън Грейс на 11 г. от бившата му съпруга Грейс Хайтауър.

Четете още: Кралското семейство e в чуденка: Защо принц Хари въобще си направи труда да отиде на коронацията