Автор
Антония Дамянова

'Не може да обличаш дете така': Осъдиха Ирина Шейк за това как е облякла 5-годишната си дъщеря

Потребители на интернет възнегодуваха и осъдиха модела Ирина Шейк за това как е облякла 5-годишната Лея по време на разходка. Красавицата бе уловена от папараци да се разхожда с дъщеря си по улиците на Ню Йорк.

37-годишната рускиня бе забелязана от минувачи, които не пропуснаха възможността да направят снимки, които впоследствие разбуниха духовете в мрежата.

Често манекенката бива критикувана за твърде разголените ѝ тоалети, с които се показва. Понякога Ирина наистина отива твърде далеч с провокативността си. Този път обаче Шейк си навлече гнева на потребителите не заради имиджа си.

Както казахме вече, супермоделът попадна в обективите на нюйоркските папараци, докато се е разхождала с дъщеря си Лея. Кадрите веднага попаднаха в мрежата, където Шейк попадна под обстрела на множество осъдителни коментари относно тоалета на дъщеря ѝ.

Самата звезда от подиума бе облечена в тотално различна премяна: черен панталон, маратонки, овърсайз бомбър, шапка и очила. Лея пък бе издокарана в рокля без ръкави с пайети и пера. Визията ѝ бе допълнена от бял чорапогащник, разноцветни кецове и златна панделка на косата.

Интернет потребителите не разбраха облеклото на момичето и осъдиха Ирина за такова безразсъдно отношение, изразявайки мнението си: „Не е ли твърде рано за бебе да се облича в такива дизайнерски дрехи?“, „Дъщеря ѝ с разголена рокля, а тя облечена топло."

Заслужава да се отбележи обаче, че моделът носи топло яке на дъщеря си в ръцете си, с което да я облече, като ѝ стане по-хладно.

Това не е първият път, когато супермоделът получава критики за тоалета на дъщеря си. Фенове си спомнят как Ирина Шейк бе забелязана да се разхожда с Лея в началото на пролетта, облечена в рокля, жълт чорапогащник и ботуши Gucci. След известно време моделката покри дъщеря си със сакото си. „Очевидно Ирина се засрами. Горката Лея”, „Тя самата се е облякла топло, как е възможно? Изглежда като майка, но тя не знае как правилно да облича детето си“, възмущаваха се тогава потребителите.

Припомняме, че Леа де Сиен Шейк Купър е дъщеря на руския супермодел Ирина Шейк и американския актьор Брадли Купър. Двойката беше заедно четири години и се раздели през 2019 г. Напоследък бившите партньори бива забелязвани по-често заедно – и изглежда, че вероятно двойката се е събрала отново. Но засега нито Ирина, нито Брадли са дали официално потвърждение по този въпрос.

Четете още: Най-красивите звездни двойки на Мет Гала 2023 (снимки)