Автор
Весела Георгиева

Тази подправка, добавена в кафето, топи килограмите неусетно бързо

Ех, пролет е, наближава лятото - сезонът на късите потничета и роклички, банските, късите панталонки. И всички ние мечтаем за стегнато тяло без излишни килограми. Оказва се, че бързо можем да постигнем завидни резултати - само с една подправка, добавена в кафето.

Диетологът Лиза Ричардс споделя, че е най-добре да пием кафето си без добавка на захар и мляко, защото така няма да приемаме ненужни калории.

Но е добре да добавим малко канела в чашката, веднъж на ден. Лиза споделя, че е разбрала колко мощно е кафето в комбинация с канела от собствен опит.Всяка сутрин тя е добавяла чаена лъжичка от тази подправка към любимата си напитка. За един месец е забелязала значителна разлика в теглото. Успяла е да свали 4 кг и да се освободи от мазнините, които има по корема си от години.

„Канелата стимулира термогенезата в тялото и по този начин води до топене на мастните депа“, обяснява диетологът.„Това е процес на загряване на тялото и може да ни накара да изгорим повече калории.“

Тя също така спомена, че това не е вълшебна напитка и че резултатите няма да са видими без леко коригиране на диетата и въвеждане на физическа активност.