Автор
Весела Георгиева

Ето го доказателството, че любовта съществува и може да бъде срещната в шоу като "Ергенът"

През 2013 г. за Ерген в популярното шоу в САЩ е избран Шон Лоу - висок, рус, синеок, бивш състезател по американски футбол. По това време манията по "50 нюанса сиво" е голяма и повечето участнички залагат именно на сексуалните умения да го впечатлят.

"Аз просто не съм такъв човек. Затова започнах шоуто с наистина смесени чувства", признава Шон пред списание People след участието си.

View post on Instagram
 

Лоу смята, че нищо сериозно няма да се получи от участието му в риалитито, но греши жестоко. Особено след като вижда в шоуто да влезе Катрин Джудичи - графична дизайнерка с шведски и италиански корени. Брюнетката спечелва сърцето му от пръв поглед.

View post on Instagram
 

Но между първото усещане и реалността има разлика. Катрин получава лична среща с Лоу чак в петата седмица на риалитито, въпреки че преди това е сред първите, които получават рози.

"Мислех си колко би било готино един ден да си лежим на дивана в анцузи, да гледаме филм и да си поръчаме пица", разказва Шон за мислите си по време на предаването.

Финалът на "Ергенът" е мечта за всеки телевизионен продуцент - Лоу получава сърцераздирателно писмо, в което Джудичи му разкрива чувствата си, и решава да падне на едно коляно.

И точно това се случва. Шон предлага на Катрин с красив пръстен на елитния бижутер Нийл Лейн, след което двамата се оттеглят в собствени хотелски стаи.

"Осъзнах, че не мога да ѝ кажа "сбогом".

View post on Instagram
 

Девет месеца след края на шоуто тя му казва официално "да"на шикозна сватбена церемония, състояла се в Санта Барбара, Калифорния. Шест милиона зрители в САЩ наблюдават сватбата по телевизията.

Младото семейство се заживява в Далас. Днес те все още са заедно. Катрин има собствена фирма за графичен дизайн и въпреки че с Шон имат три деца, тя не спира да работи.

Не крият, че началото на брака им е било трудно, защото медийното внимание към тях е огромно, а очакванията били да се разделят всеки момент.

Тазгодишният сезон на американския "Ергенът" започва в края на януари и Шон Лоу участва в предаването като личен съветник на новия ерген - Зак Шалкрос.

"Знам колко натоварващо може да е във формата. Затова казах на Зак да се отпусне, да се наслаждава и да не мисли за нищо друго", обяснява на свой ред Лоу, пише webcafe.

"В началото и аз смятах, че Катрин не е мой тип. После не я виждах като моя съпруга. И ето ни сега...", обяснява Шон пред камерите на "Ергенът" в последния сезон.

Колкото до децата, Шон и Катрин Лоу са убедени, че три са напълно достатъчни. "В дома ни е малко пренаселено, ако трябва да сме честни", шегуват се те в Инстаграм.