Автор
Весела Георгиева

Скандално видео разкри как майката на Пике унижава родителите на Шакира

Шакира се раздели с Пике, премести се в друга държава, но драмата около развода й с футболиста не стихва. Постоянно излизат компрометиращи видеа и снимки, които показват, че Шаки е търпяла доста от бившата си половинка и майка му.

В последното видео, изтекло в мрежата, се вижда как Монсерат Бернабеу се държи доста неуважително с родителите на певицата.

@lashesby.hennessy Replying to @maejulia_97 in public ? And pique just standing here ? What do you think they were talking about ? #shakira #pique #witch #fyp #funnyvideos Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Феновете на изпълнителката коментираха видеото възмутени. Във видеото се вижда как родителите на Пике и Шакира са се наредили за обща снимка по време на събитие. В един момент майката на Пике се опитва да привлече нечие внимание зад кадър, размахва ръце и грубо избутва майката на Шакира. След това се премества още малко встрани и напълно закрива лицата на родителите на Шакира.

Уилям и Нидиа, родителите на Шакира, остават неподвижни и безмълвни по време на цялата случка, а Монсерат дори не си помисля да се извини. Знае се, че родителката на Пике не е харесвала майката на децата му от самото начало, но все пак подобно поведение говори за доста лош вкус...

View post on Instagram
 

А и това не е първият път, в който Монсерат се държи грубо с Шакира и семейството ѝ. Преди малко повече от месец в Twitter се появи друго видео, на което ясно се вижда, как Монсерат и Шакира спорят, при което по-възрастната жена сграбчва Шакира за лицето и след това й прави знак да мълчи.

Друг източник, близък до футболиста и семейството му, е станал свидетел на физическа саморазправа между 46-годишната знойна колумбийка и Монсерат. Двете влезли в сериозни конфликти няколко пъти, и то пред свидетели. "Бернабеу удари шамар на Шакира пред Жерар и децата", писаха медиите в Испания.