Автор
Весела Георгиева

Лошият късмет ги преследва: Тези 3 зодии са магнит за неприятности

Има хора, които са истински магнит за лош късмет и неприятности. А според астролозите те са представители на тези три зодиакални знака.

Овен

Овните са познати със своята енергичност и импулсивност, които често ги излагат на големи неприятности. Заради целеустремения си характер, те попадат в конфликтни ситуации. А заради желанието си да наложат мнението си по всички въпроси, могат да загубят доста приятелства.

Лъв

Лъвът е харизматичен и доминантен знак, който иска да бъде в центъра на вниманието на всяка цена. Нежеланието му да бъде по-отстъпчив и твърде егоцентричен би могло да го изложи на неприятности. За да избегнат конфликтите и проблемите в офиса или у дома, Лъвовете трябва да работят над своето умение да общуват с другите и да приемат и чуждо мнение от време на време.

Скорпион

Скорпионите са изключително страстни, настъпателни, амбициозни натури. Те обичат драмите и манипулациите, а това може да ги вкара в непредвидени конфликти. Имат нужда от повече самоконтрол. Също така трябва да се опитат да контролират емоциите си.