Автор
Теодор Муховски

Любовният живот на тези 5 зодии ще се промени завинаги през лято 2023

Астрологът и таролог Юлия Лифанова ни разказва кой е на прицел във Вселената и кой ще преживее най-важните трансформации в любовта.

Лятото на 2023 г. има феноменална любовна енергия, тъй като от юни Венера ще бъде в знака на радостта и щастието - в Лъв! Интересно е, че планетата на чувствата ще върви напред през съзвездието до 20 юни, а след това ще започне да навлиза в период на сянка и бавно ще се обръща назад до 4 септември.



Периодите на ретроградна Венера се повтарят на всеки 1,5 години, но винаги носят голямо значение за всеки човек, защото Венера е вътрешната планета, тя управлява нашите чувства и потребности. Тази планета отговаря и за ценностите, парите и самодостатъчността на човека. И така, чрез взаимоотношенията, любовта и сродните ни души, ние ще научим повече за себе си!
В края на краищата, по начина, по който обичаме себе си, ни обичат и другите хора - тази истина ще бъде най-очевидна през лятото на 2023 г., така че обърнете внимание на отношението на другите хора към вас. То ще ви каже повече за вас самите и за това колко се цените.

Между другото, последният път, когато Венера беше ретроградна в Лъв, беше от 25 юли до 6 септември 2015 г. - спомнете си за лятото на 2015 г., може би тази конкретна област от живота ви ще бъде преразгледана.

Що се отнася до любовните дела, през лятото на 2023 г. всички нови връзки ще бъдат подложени на изпитание, някои корекции, отърсване от миналото. А вече съществуващите романси ще трябва да бъдат преразгледани от страна на кармата - или ще успеете да преодолеете кризата, или ще се разделите завинаги.

Има няколко знака, чийто личен живот наистина може да се промени завинаги – ето при кого ще се случи това:



Лъв

Венера ще бъде във вашия знак през цялото лято, което буквално ви превръща в магнит за противоположния пол! В този смисъл през лятото на 2023 г. самочувствието ви може да се разклати, а също така може да забележите колко много другите оценяват вашата сексуалност и привлекателност.
Венера може да ви донесе сериозна тренировка на чувствата - както с предишен партньор, така и с нови познати, и преоценка на това как по принцип се представяте пред мъжете. Спокойно може да се каже, че през лятото на 2023 г. сякаш ще усвоите изкуството да бъдете жена, която е ухажвана.

Телец

Венера ще премине през семейния ви сектор, което означава, че ще преразгледате отношенията си с близките. Възможно е да се опитвате да намерите общ език с половинката си, ще трябва да възстановите основите на ценностите си като двойка. От 20 юни може да започне преразглеждане на жилищния въпрос - кой с кого живее, кой в кой апартамент се мести или кой/каква сума пари инвестира в подобрения в дома.

Везни

Венера ще се намира във вашия сектор на бъдещите планове, амбиции и мечти - ще се върнете назад във времето, анализирайки доколко са се сбъднали мечтите и стремежите ви за бъдещето. Също така ще имате връзка с приятел - най-малкото бившият ви приятел може да се върне или да погледнете човек от приятелския си кръг с различни очи. А с някои от тях ще пламне ярка страст.



Овен

Венера ще бъде във вашия сектор на радостта и щастието, както и на любовните дела - ще преразгледате това, от което се нуждаете, за да се чувствате добре, а също така ще се впуснете в доста страстен романс, който ще ви каже много за вас самите. Например този човек може не само да включи любовта към себе си и да повиши самочувствието ви, но и да ви накара да преразгледате чувствата си като цяло.

Водолей

Венера ще бъде в сектора на отношенията ви с брачния партньор, което означава, че предбрачният ви договор и отношенията ви като цяло може да бъдат преразгледани.
Време е за промяна - може да почувствате, че половинката ви е заета повече със себе си, отколкото с вас. Ще почувствате необходимост да промените общуването - ще искате повече романтика, пътувания и срещи.
През лятото може да се изкушите да се върнете при бившия си или, обратно, бившият да ви напомня за себе си. В най-лошия случай може да решите да се разделите. В най-добрия случай може да видите отражение на себе си чрез кризата във връзката ви.