Автор
Христина Кирилова

Съсипана съм, нямам представа какво да правя: Той ми изневерява с майка ми

Кое е по-лошо от предателството? Двойното предателство, разбира се. За съжаление в живия живот се случва често и понякога любимият ви човек може да прегреши и да ви нарани, като се втурне в обятията не на кого да е, а на друг човек, който приемате за близък и обичате. Точно както се е случило с днешната ни героиня:

"Аз съм на 31, мъжъж ми е на 36 и двамата имаме момченце на 5 години. Също така имам и много привлекателна, 49-годишна майка, от която никога не съм очаквала, че ще ме предаде. Родена съм, след като тя е забременяла с мен от мъж, когото е виждала един единствен път. Двамата са имали отношения за една нощ и аз съм се появила 9 месеца по-късно. Никога не съм познавала баща си, нямам никаква представа какъв е той.

През целия ми живот майка ми ме е отглеждала сама и сме били само двете. Но това не успя да съсипе вярата ми в любовта и от 7 години съм омъжена. Толкова обичам мъжа си, винаги сме се разбирали и доскоро мислех, че нищо не може да помрачи отношенията ни. Явно съм живяла в голяма заблуда...

Вярвах, че съм голяма късметлийка, защото съпругът ми и майка ми се разбират отлично, радвах се, че тя го одобрява. Но никога не съм предполагала, че двамата ще имат афера, дори не подозирах, че помежду им има някакви симпатии и химия.

Работя като медицинска сестра и често се налага да отсъствам от вкъщи, когато давам дълги, нощни смени и майка ми ми помага с детето. И в тези моменти, когато съпругът ми се прибира от работа, двамата се засичат. Всъщност, тя често остава и след като той се прибере и може да поеме грижите за сина ни. Никога не съм предполагала обаче, че тя иска да остане дори тогава, за да флиртува с него, както и той с нея.

Една вечер обаче се почувствах отпаднала и ме освободиха от нощна смяна, за да си почивам и да оздравея. Когато се прибрах вкъщи, шокът беше огромен - когато стигнах в спалнята, видях съпруга му върху майка ми, правеха секс.

Почувствах се още по-зле от гледката и на секундата излязох от вкъщи. Това беше единственият път, в който се прибрах без да предупредя, че пътувам към вкъщи. Обикновено му се обаждам и му казвам, че се прибирам и като се замисля, всичко е изглеждало нормално вкъщи, с изключение на това, че майка ми всеки път изглеждаше сякаш лицето ѝ е зачервено и е изморена.

Убедена съм, че тази афера се случва отдавна и че това съвсем не е бил първият път. Съсипана съм, не знам какво да направя!", Д.

Вие какъв съвет бихте дали на героинята ни? Случвало ли ви се е да попаднете в подобна ситуация?

Четете още: Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми