Истинска история: Най-добрият ми приятел ми сглоби кухнята и спа с жена ми

07 декември 2022 | 16:01
18194
10
снимки: Unsplash
10

Да, това е съвсем истинска история. От живия живот, в който се случват всякакви абсурди, особено когато става дума за любовните отношения. И понякога, знаем,  най-болезнените удари получаваме от най-близктие ни хора. Ето как от сглобяването на една кухня се стига до изневяра:

"Познавам най-добрия ми приятел от университета. Години наред живеехме в една стая в общежитието и си споделяхме всичко. Но никога не съм предполагал, че един ден, след като останахме близки и след като завършихме, ще деля и съпругата си с него. 

С този човек сме приятели почти 15 години, кръстник съм на детето му. Довчера бях готов на всичко за него, защото мислех, че приятелството ни е истинско и е издържало теста на времето. Дори когато жена му го напусна заради друг, бях до него. Подкрепях го, а той как ми се отблагодари - като преспа с жена ми.

жена

Всичко започна, когато със съпругата ми решихме да си купим нова кухня и имахме нужда от помощ за сглобяването. И тогава се обадих на приятеля ми, той е много добър в ремонтите. 

Разбира се, отне му няколко дни, за да завърши кухнята. Той идваше вкъщи, докато бях на работа, а жена ми работи хоум офис. Никога не съм подозирал, че между тях може да се случи нещо и затова не се притеснявах, че ще бъдат двамата вкъщи. Един ден обаче се прибрах по средата на деня за малко и чух странни шумове от спалнята.

 

Когато отидох да проверя какво се случва, останах без думи. Видях най-добрия си приятел и жена ми в леглото! Толкова бях шокиран, мисля че сърцето ми спря за миг. 

мъж, жена

Обяснението от съпругата ми беше, че той ѝ обърнал внимание в момент, в който аз съм бил твърде зает с работата си. Нямам представа от кога правят секс зад гърба ми, но и не искам да знам. Всъщност, не съм сигурен, че ще мога да се върна при жена си, не мога да преглътна такова предателство от двамата ми най-близки хора.", М.

Четете още: Гамофобията, или как да преодолеем страха от обвързване и брак

Още по темата

Коментари

10 ОБЕКТИВЕН
  14 декември 2022 | 08:27 отговор
 

Добре че се е спасил от курвата !

 
9 М.Стоянов
  12 декември 2022 | 20:57 отговор
 

Мишо СТОЯНОВТова е една измислена история за мен е една измислена фейк новина,защото няма никаква логика,когато са по-близо хората за да си изневеряват.ФБ ПРЕКАЛЯВА СЪС СВОБОДНО ИЗМИСЛЕНИ СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ ,КАТО ФЕЙК НОВИНИ.Спрете се с ПРОСТАЩИНАТА СИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ.

 
8
  12 декември 2022 | 20:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ С ДНЛ ФЕНТЪЗИ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ПОКРАЙ ТОВА С НАШИТЕ СЪВЕТИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН С РЕАЛНИ ИГРАЧИ В СПОРТА ЗА ДА НИ НАМЕРИТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА ИЛИ ИЗПИШЕТЕ ДНЛ ФЕНТЪЗИ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВОТО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 1000! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 
7 Бебо
  12 декември 2022 | 08:56 отговор
 

Господи,пази ме от приятели,от враговете си сам ще се пазя.

 
6 Раб български
  12 декември 2022 | 07:14 отговор
 

ЗАЩОТО СМЕ БЪЛГАРИ .НЯ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО СТАВА В ПОРЛАМЕНТА .ЗА ПАРИ И ДЕЦАТА СИ И ДУШИТЕ СИ И ДОСТОЙНСТВОТО /което у нас липсва/ факт проф ГАБРОВСКИ И ДЕКАНА НА КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ. ПАРИИИ ПАРИИ ПРОДАЖНИЧЕСКА НАПАСТ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО БЕЗ ЧОВЕШКА СЪВЕСТ АЛЧНИ ЗНЕРОВЕ И ДЪРЖАВА ДЖУНГЛА .А ИЗКАТ ДА НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН НИЕ НЯМАМЕ ВЯСТО В ЕВРОСТРУКТУРИ НЕ САМО В ШЕНГЕН И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕККИЯ НИХИЛИСТИЧЕН СЕЛЕНДУРСКИ ""ДЕМОКРАТИЧЕН""НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖОВАТА И ЗА КАПАК БОЙКО ИНДИАНЕЦА 12 ГОДИНИ КРАДЕ НА ПОРАЗИЯ И...КАКВО НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА ДА АМА НЕ.НА ТАКЪВ НАРОД ДАКЪВ "ПРЪТ"

 
5 МитЮ ПавлоооффФ
  11 декември 2022 | 23:21 отговор
 

Браво това е истински приятел, няма хората да ти Е.бат жената .

 
4
  11 декември 2022 | 12:09 отговор
 

Истински приятел, но за жената да почерпиш!

 
3
  10 декември 2022 | 23:36 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТП МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 
2 gianna
  07 декември 2022 | 22:24 отговор
 

Разведи се тя не те обича

 
1
  07 декември 2022 | 17:29 отговор
 

аз пък ибах жената на един, докато мъжът и хъркаше в другата стая- невероятна тръпка

 
 
Коко от мароко
11 декември 2022 | 07:55

...а жена ти с кого се *беше в тоз момент?

Добави Коментар

Най-четени