Автор
Христина Кирилова

Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки

Валерия е избраницата на Евгени! Финалният епизод на втори сезон на "Ергенът" беше излъчен снощи и в него пианистът отпрати Елена разплакана и призна на моделката, че я обича, дори ѝ предложи брак.

С края на шоуто приказката между двамата тепърва започва, но как ще се развият отношенията им и дали наистина ще се стигне до сватба, е ранно да се каже. Междувременно обаче зрителите на риалити предаването не изпускат от очи победителката Валерия и Евгени.

Минути след края на последния епизод Ваня Щерева, която е част от редакторския екип, сподели снимки с двойката и лаконично обобщи: "Приказката завърши. За да продължи". На кадрите тримата позират заедно, веероятно в Турция, където се провежда снимачният процес на предаването.

View post on Instagram
 

На двете селфита се вижда как Валерия и Евгени са романтично прегърнати. На първата снимка и тримата са направили забавни физиономии - невиждан до момента кадър.

Зрителите така и не останаха изненадани от финалното решение на Евгени, тъй като тя беше първото момиче, което той забеляза сред многото кандидатки за сърцето му.

View post on Instagram
 

Четете още: Тотално забрави за Благо: Поли е в Гърция с нов мъж? (снимка)