Автор
Христина Кирилова

Тотално забрави за Благо: Поли е в Гърция с нов мъж? (снимка)

Полина, която само допреди месец беше съпруга на Благой Георгиев, изглежда че вече е продължила напред. Двамата имаха брак в продължение само на 1 година, а вече са на прага на развод.

За Джизъса, който беше изненадан с новината, че Поли иска развод от него, още по време на участието си в "Сървайвър", също се говори, че има нова половинка. Спрягат името му с Мария Обрейкова, с която се запозна по време на снимките на шоуто. Дали информацията обаче е вярно, все още не е потвърдено.

View post on Instagram
 

Поли признава, че е взела крайното решение да се разведе с Благой след първите епизоди на "Сървайвър", след като двамата са се разделили за първи път за дълго време.

В момента красавицата е на слънчева почивка в Гърция, откъдето вече пусна кадър, на който се радва на прекрасното време в южната ни съседка. А кой стои зад обектива, е най-важният въпрос, на който отговор все още няма. Предположенията обаче са, че Поли бързо, бързо е намерила любовта в лицето на нов мъж и най-вероятно той ѝ прави компания край морето.

View post on Instagram
 

Четете още: Ексклузивно: Светлана Гущерова е бременна с четвърто дете (снимка)