Автор
Ева Григорова

И Кейт не харесва Камила: Ето за какво са се скарали двете!

В скорошно разкритие кралският биограф Том Бауър хвърли светлина върху назряващата вражда между Кейт Мидълтън и новокоронясаната кралица Камила. Бауър твърди, че Мидълтън, заедно със съпруга си принц Уилям, са изразили недоволството си от списъка с гости за коронацията на крал Чарлз, което е довело до търкания между двете кралски особи.

По време на участие в предаването "Dan Wootton Tonight" Бауър разкри, че Мидълтън и принц Уилям са били недоволни, защото принцесата можела да покани само четирима от членовете на семейството си, докато Камила имала 20 гости.

Бауър отбеляза още, че когато кралят и кралицата излезли от Уестминстърското абатство след коронацията, всички се поклонили почтително и направили реверанс към краля, но доста от тях се въздържали да направят същото за Камила.

По-наблюдателните дори забелязали, че и самата Кейт не направила

реверанс към кралица Камила.

Напрежението пролича и по време на коронационния концерт, проведен на следващия ден, който привлече публика от 20 000 души. Бауър подчерта, че в речта си принц Уилям очевидно е пропуснал каквото и да е споменаване на кралица Камила, което също е доста показателно.

Според Бауър тези събития са се отразили на Камила, която очевидно бе преуморена по време на съпътстващите коронацията събития.


В допълнение към това кралският експерт Кристофър Андерсен твърди, че именно Камила е предприела различни действия, за да отчужди Чарлз от по-малкия му син принц Хари, с когото в момента е в особено обтегнати отношения.