Автор
Ива Петрова

Джизъса тотално срина Поли със земята след победата в 'Сървайвър'

Новината, че Благо Георгиев - Джизъса отново е пред развод стана ясна още докато бившият футболист мереше сили и дух в предаването "Сървайвър".

Със сигурност бомбата, която най-неочаквано хвърли с тази вест новоизлюпената му съпруга Поли в публичното пространство, със сигурност се е стоварила като гръм от ясно небе върху Джизъса.

View post on Instagram
 

Независимо от това обаче спортистът, който си отиде от риалитито като победител, демонстрира силен дух и свежо настроение при гостуването си в Шоуто на Цитиридис по bTV.Пред водещия той с усмивка и чувство за хумор призна, че явно може да прави две неща едновременно - да участва в "Сървайвър" и да се развежда.

Но Джизъса си е Джизъса и дори и три неща да признае, че може да прави наведнъж, ще му повярваме. Особено като имаме предвид любовните искри, които прехвърчаха между него и друга участничка в приключенското шоу - Мария Обрейкова. Блондинката бе забелязана в публиката в студиото на bTV по време на гостуването на Благо, а заедно с нея бяха и още от съплеменниците на Георгиев - Татяна, Иван Булкин, Жоро Валентинов, Филип Буков и други.

"Не съм с тази жена, така или иначе", отбеляза Благой, визирайки Поли. "Бях с халка в играта, по време на играта, да", продължи той, като показа, че е заменил венчалния пръстен с вървчица от църква. Освен с подновени зъби се похвали и с нова татуировка с надпис на дланта си.

"С Жорката Валентинов показахме, че каквото и да се случи в реалния живот, всеки може да прости и да продължи напред. Той го доказа. Успокоявах го, давах му съвети", подчерта още Благо Георгиев.


Четете още: Палавият Благой отпразнува победата с Мария, Ванко 1 му се закани (снимка)