Автор
Ива Петрова

Евгени и Валерия се дегизирали с маски и качулки. Разкриха дали са правели секс

Евгени Генчев и Валерия разкриха, че когато са излизали заедно на улицата, докато траело излъчването на романтичното риалити "Ергенът", двамата се дегизирани под маски и качулки, за да не ги познаят.

В предаването на Цитиридис по bTV пианистът и избраницата на сърцето му споделиха пикантни подробности около любовния си живот и цялото приключение, наречено "Ергенът". За гостуването си в студиото манекенката беше взела със себе си и домашния си любимац. Пред водещия защитничката на животни и музикантът разкриха и дали са заедно. Ето част от разговора:

View post on Instagram
 


Цитиридис: Как сте след "Ергена"?

Евгени: "Все по-добре!"

Цитиридис: Най-важният въпрос е: Вие заедно ли сте?

Евгени: Така като ни гледаш, заедно ли сме?

View post on Instagram
 


Цитиридис: Трябваше да го чуя! Как се наричате на галено?

Валерия: Аз го наричам "Рошльо"!

Евгени: Още на втората ни среща в предаването тя ме научи малко на гръцки. Питах я: Как е "сладурче"? Тя ме пита, ама няма ли да ме питаш как е "Моето сладурче"? Гликолино.

Цитиридис: Романтични ли сте сега, след предаването! Всички знаем, че има период, когато след предаването, когато всичко е приключило, вие не трябва да се показвате никъде заедно, да криете всякаква интимност. Как се случва това?

Евгени: Беше сложно! Качулки, маски, очила! Това е шокиращо след пандемията, защото сега те гледат по-странно с маска. Все пак се справихме!

Цитиридис: Имаше ли ситуации, в които сте били на косъм да ви хванат?

Евгени: Веднъж излизах от входа, където се намирахме този конкретен път и се оказа, че има училище наблизо. Пушилнята е точно пред входа. Още не съм се показал на вратата, на прозорчето на входа и те: Това не е ли Евгени?! Хукнах нагоре, обратно! После обикаляха около сградата и търсеха на кой етаж съм, разказа Евгени през смях.

Цитиридис: Правехте ли секс с някого от "Ергенът"?

И двамата, през усмивка, в един глас и сгушени един в друг: Да!

View post on Instagram
 

Четете още: Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки