Автор
Ива Петрова

Наталия Симеонова за изневярата, отношенията ѝ с Денис Ризов и другата жена

За бурната любов между Наталия Симеонова и Денис Ризов е изписано безкрайно много. Техните събирания и раздели продължават да вълнуват медиите и до днес.

Независимо от всичките истории за изневери обаче, двамата със сигурност няма да си кажат никога "сбогом". Поне не в платоническия смисъл на думата. Какво обаче призна самата Наталия що се касае до физическата любов между двамата.

View post on Instagram
 


От думите на звездната водеща, която мнозина помнят от култовото романтично шоу "Море от любов", става ясно и че двамата с Денис не са стигали нито за миг до развод.

"През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, фамилията ни, детето ни", разказва Наталия в студиото на "Събуди се" по Нова тв този уикенд. "Всичко сякаш беше умерено. И в един миг усетих, че тишината посред ни стартира да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена".

Аз от дълго време съм му дала прошка. Аз също би трябвало да му желая амнистия. Затова че в един миг съм наклонила желанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието отвън дома", изповядва се Симеонова.

View post on Instagram
 

Четете още: След Рачков: Анита не спира да тъгува