Автор
Антония Дамянова

Хубавата и умна Елена си върна тъпкано на Евгени след 'Ергенът' (Видео)

Ако си мислите, че хубавата и умна Елена още ближе раните си, след като пианистът Евгени Генчев избра да сложи годежния пръстен не на нейната, а на ръката на Валерия, дълбоко се лъжете.

Елена е щастлива и макар и без мъж до себе си съумява целесъобразно да се наслаждава на всеки миг от живота си на една от най-популярните в момента у нас млади и интелигентни българки.

View post on Instagram
 

Талантливата журналистка отново е насочила енергията си към това, което умее да прави най-добре - да пише и да живее. И го прави с лекотата на жена, която знае как да извлече най-смисленото - каймака от всичко случващо се около и с нея. Независимо от болката на несподелената любов, която вероятно още пулсира в сърцето ѝ, вдъхновявайки я да излива всяка своя мисъл и усещане в думи и прозрения.

Думи, които Елена е споделила в Инстаграм заедно с видео от разходката си в един от най-красивите градове на България, разположен на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина - Пазарджик.

View post on Instagram
 

Кадрите, които редакторката е публикувала в социалната мрежа, са изключително красиви, а думите ѝ - както винаги докосващи и емоционални, превеждащи ни през забележителностите на града, карайки ни и ние да се потопим в неговите прелести и богатства.

"Моите моменти покрай часовниковата кула, Регионален исторически музей и Младежкия дом там ме върнаха към смисъла на предишната глава от живота ми - космополитност в малкия град. Вярвам, че си я носим вътре в нас и я манифестираме където и да се намираме. Ясно е, че идеална среда няма, но малко повече идеализъм в представите ни може да ни откара наистина далеч. И Пазарджик да ни възторгне като откриватели на нови места", пише Елена.

View post on Instagram
 

Публикацията ѝ, която е само часове след триумфа на Валерия и телевизионния годеж с Евгени, разбуни духовете на феновете и предизвика буря от коментари в подкрепа на Елена и на негодувание от пианиста и вкуса му към жени.

"Елена, ти си невероятна жена! Евгени направи огромна грешка, когато избра Валерия пред теб. Плаках с теб снощи. Той не заслужава прекрасна жена като теб!", споделя почитателка на редакторката.

Елена Сергова благодари специално на феновете си и ги успокои с думите: „Добре съм, по-силна съм от преди. Най-хубавото предстои!“.

Четете още: Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки