Автор
Весела Георгиева

Ето кои 4 зодии ще си живеят райски на самотен остров

Помните ли историята за Робинзон Крузо? А задавали ли сте си въпроса дали вие бихте оцелели на самотен остров? Според астролозите представителите на следващите няколко зодиакални знака не само че ще оцелеят, но и ще се чувстват наистина прекрасно. Кои са те?

Дева

Девите са си напълно самодостатъчни. Поне през повечето време. Освен това обичат природата. Те първо ще проучат острова, ще го изследват, ще се "сприятелят" с него. После ще видят какво биха могли да използват - от гледна точка храна и вода. И накрая ще си направят лагер с всичко налично. Ще се справят наистина перфектно, защото винаги внимават, когато учат разни полезни неща. Ще могат да си запалят огън, да си наловят храна и да релаксират под звездното небе.

Скорпион

Скорпионите имат нужда да останат насаме със себе си в доста периоди от живота си. Те са родени да оцеляват. Независимо от мястото и обстоятелствата. Няма да се откажат, докато не си осигурят храна, докато не си направят лагер и докато не открият начин да известят света как да ги намери.

Стрелец

Това са едни от големите оптимисти на зодиака. Няма да се стреснат, че са сами. Просто ще приемат предизвикателството и ще се отдадат на размисли и философски прозрения. Стрелецът ще си осигури невероятно пребиваване, ще събира истории, ще ги записва на странни места и със странни пособия, докато един ден не го открият и не разкаже всичко на света.



Водолей

Това е зодията, която със сигурност ще намери изход от ситуацията. Ще си построи сал, ще изпраща огнени стрели към небето - Водолеите могат всичко.

Те приемат мисията за своя пореден успешен проект. И няма да се предадат, докато не завършат всичко, т.е. докато не си осигурят път за връщане в цивилизацията.