Автор
Ева Григорова

Не е за вярване кого награби Валерия, след като взе пръстена на Ергена (снимка)

След края на предаването, Валерия остана близка приятелка с Джия и Айлин. Трите хубавици обичат да си прекарват времето заедно, а стана ясно, че едната наистина ще бъде булка, а другите две ще са шаферките. Айлин и Валерия участват в нова песен на Джия, която се казва „Проверено“.

На клипа Айлин и Валерия целуват страстно Джия, като се сменят една друга. Относно провокативните кадри, победителката в "Ергенът", написа, че това е просто един проект, който са направили с цялата си любов.
"Не бъдете толкова критични, наслаждавайте се на живота", написа Валерия.

За нея приятелството е най-важното в живота.
"Да имаш човек, на когото можеш да се облегнеш, когато ти е нужно, да имаш човек, който да се радва с теб за успехите ти, да имаш човек, който да те подкрепя по пътя ти. Нашето приятелство започна в най-нелепата обстановка, там където се очакваше да се хванем за косите водени от злоба и завист една към друга.

View post on Instagram
 

Уви не, разочаровахме доста хора и дадохме ценен урок на други. Чистите хора се привличат като магнити. Усещаш, че са твоята кръвна група. Искреност, подкрепа и любов, това е рецептата", споделя още чаровницата.