Автор
Ева Григорова

Новата тръпка на Григор Димитров зашемети всички на фестивала в Кан (Снимка)

Нaпoследък усилено се говори, че румънката Мадалина Геня е новата изгора на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Тя взе участие в Кан по повод премиерата на филма на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна“ и зашемети с уникална секси рокля.

На премиерата участие взе и Ирина Шейк, която беше облечена в дълга, наситено синя рокля с многослоен тюл, както и актьорите Леонардо ди Каприо, Лили Гладстон и Робърт Де Ниро. Филмът представлява тричасова драма, която се развива през 20-те години на миналия век и проследява агенти на ФБР, изпратени да разследват убийствата на членове на индианското племе Осейдж в Оклахома.



Към Ирина Шейк се присъединиха още звездни модели, сред които Алекса Чънг, Наоми Кембъл, Грейс Елизабет, Сара Сампайо, Алесандра Амброзио, Адриана Лима и бившата приятелка на Ди Каприо Лорена Рей.

Салма Хайек, Изабел Юпер и Кирстен Дънст също присъстваха. Кейт Бланшет дори взе сина си.

Бурните аплодисменти на публиката за „Убийците на цветната луна“ на Скорсезе продължиха девет минути, като не спряха след края на финалните надписи и включването на осветлението в залата, написа "Варайъти".