Автор
Весела Георгиева

Няма да ги бъде: Първите скандали между Валерия и Евгени вече са факт?

Евгени и Валерия, които откриха любовта в риалити формата "Ергенът", вече могат спокойно да се радват на компанията си.

И те го правят, но според близки до Евгени, връзката им не е безоблачна. Мнозина се питат докога ще продължи тяхната идилия. Евгени и Валерия живеят заедно, но като че ли това съвсем не е достатъчно, за да бъдат истинско семейство, пише Блиц.

View post on Instagram
 

Оказва се, че първите искри между влюбените не само са започнали да прехвърчат рано-рано, но и не давали гаранция да се задържат дълго един до друг.

Причината, според запознати, била Валерия, която грабнала победата и сърцето на Евгени, но нейното било доста далеч от Ергена. То било подарено на кучетата, за които се грижи. Откакто са заедно, единствено Евгени правел компромиси в отношенията им, като дори склонил четириногите да влизат в банята му, пише още Блиц.

View post on Instagram
 

"За всички до Евгени стана ясно, че истински влюбеният е той, а не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина ѝ на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно", разкриват близки до най-желания тв ерген, пише kliuki.bg.

Първите им скандали са факт, а Евгени вече не изглежда толкова щастлив, колкото го показваха в имението и навярно все по-често се пита дали наистина това е жената за него", разкриват още запознати. Те са убедени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова любов в друга жена.