Автор
Ива Петрова

Близки до "Ергенът" Евгени: Истински влюбеният е той, не Валерия. Скоро няма да ги бъде

След края на романтичното риалити "Ергенът" пианистът Евгени Генчев и избраницата на сърцета му - Валерия, се превърнаха в една от най-одумваните двойки. Двамата, както вече признаха пред не една медия, вече спокойно могат да си отдъхнат и да се разхождат, без да се крият под маски и качулки, по улиците на страната.

Според източници, близки до двойката обаче, нещата между тях съвсем не са толкова розови, колкото изглеждат на пръв поглед, пише Блиц, позовавайки се на информация от kliuki.bg.

View post on Instagram
 

Оказва се, че има някои спънки, които пречат на музиканта и моделката, влюбена повече в кучетата си, отколкото в него, да бъдят семейство. Неназован източник твърд, че Валерия изобщо нямала намерение да прави каквито и да било компромиси с принципите си за разлика от Евгени, който бил готов на всичко в името на връзката им. Той дори допуснал четириногите си в банята си.

"На всички стана ясно, че истински влюбеният е Евгени, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и пълна фанатичка, що се касае до принципите и начина ѝ на живот. Застави го да живее с кучета, застави го да яде вегански храни, командва го постоянно", разкрива запознат със ситуацията отблизо. Същият припомня за първите им спорове в имението и допълва, че Евгени в действителност съвсем не е толкова щастлив, колкото изглеждаше в имението.

View post on Instagram
 

По думите на източника пианистът все по-често се питал дали наистина това е жената за него. Анонимният информатор е сигурен, че двамата няма да ги бъде дълго, но дали Евгени ще се връща към Елена, или ще търси нова любов в друга жена, той не уточнява.

Четете още: Хубавата и умна Елена си върна тъпкано на Евгени след 'Ергенът' (Видео)