Автор
Весела Георгиева

Красива, но нещастна и изтощена: Вижте Тина Кунаки на червения килим без Венсан Касел (снимки)

През април тази година стана известно, че Венсан Касел и Тина Кунаки са се разделили след петгодишен брак. Актьорът изтри всички снимки на 26-годишната си съпруга от социалните си мрежи, а тя от своя страна за първи път отпразнува рождения си ден без него.

Според източници, близки до двойката, Тина е изневерила на 56-годишния си съпруг. Не е известно кой точно е причинил раздора, но французойката явно е отдала сърцето си на друг.

View post on Instagram
 

През пролетта на 2023 г. тя беше забелязана на един от плажовете на Рио в компанията на свой приятел - двамата се забавляваха и флиртуваха.

Тина бе сама на червения килим на премиерата на филма на Уес Андерсън Asteroid City в Кан. И мнозина коментираха, че не изглежда така блестящо, както преди. Сенките под очите прозираха дори под фон дьо тена, има и бръчки.

А когато Тина се опита да се усмихне широко на фотографите, изглежда някак неестествено.

View post on Instagram
 

Мнозина като цяло бяха изненадани - как досега са я смятали за красавица, пише WDay. Явно чарът на Касел, който винаги бе с нея досега, е прикривал липсата на ексклузивна красота. Сега Кунаки е просто от моделите от В-листа, които минават по червения килим преди знаменитостите от A-списъка.

Наскоро се появиха слухове, че Касел отново да подобри отношенията си с Белучи.

Според източници, близки до Моника, раздялата на Касел и Кунаки не е била шок за Белучи - тя е знаела още от самото начало, че бракът на бившия ѝ съпруг е изграден върху „голям коктейл от хормони и страст“.