Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, юни ще ви донесе добро психическо и физическо здраве

Скъпи Деви, юни месец ще бъде продуктивен за повечето от вас. Няма да бъдете много демонстративни, ще сте по-склонни да действате в сянка, да разчитате на стратегия за постигане на целите си.

Ще имате толкова много работа, за да балансирате финансите си, да напреднете във важен за вас професионален проект или друго, че едва ли ще имате време да се посветите на любовта си. Така или иначе, тази област от вашата диаграма за месеца временно ще бъде в сянката на сцената. Не забравяйте все пак да намерите време да купонясвате и да се наслаждавате на ежедневието си.

Професионалният успех няма да закъснее, но не забравяйте винаги да имате предвид целите си и да работите упорито, дори и да не виждате непосредствените плодове от труда си. Бъдещите проекти наближават, така че работете усилено, но отделете и моменти за почивка и избягвайте да се чувствате прекалено стресирани.

Вашите енергийни нива ще се подобрят и ще бъдат по-високи, което ще ви накара да се почувствате по-енергични и много по-добре. Излишъците в сексуалния живот не са препоръчителни.

Меркурий, който е вашата управляваща планета, може да се прояви чрез вашата деликатна нервна система през месеца, така че е важно да избягвате да се изнервяте прекалено много, тъй като това може да повлияе негативно на тялото ви. Докато цялостното ви здраве е добро, важно е да си почивате достатъчно, да се свързвате с природата и да се занимавате с дейности, които релаксират и успокояват ума ви. Освен това, намаляването на нивата на стрес, доколкото е възможно, ще помогне за поддържане на добро психическо и физическо здраве.

Ще използвате чара си дискретно този месец, когато наистина ще имате интерес да подкрепите определени обмени, които няма да засягат непременно сантименталната сфера. Ще знаете как да се възползвате максимално от емоционалната си същност, за да насочите развитието на нещата във ваша полза. Марс, планетата на действието може да ви вкара в конфликт както със себе си, така и с околните. Тъй като е кармично време, фокусът пада върху разрешаването на семейната карма.