Автор
Ева Григорова

След толкова години: Йосиф Сърчаджиев и Алекс ще се сдобрят?

Възможно е Йосиф Сърчаджиев да посети моноспектакъла на дъщеря си Алекс Сърчаджиева, стига да бъде поканен. Актьорът е наясно, че в него той е едно от главните действащи лица и очевидно не го е страх да присъства в публиката.

"Чувах, че играе живота си, но аз напоследък много не гледам театър. Правя своите си неща, дори и политиката спря да ме интересува“, разкрива актьорът.

Дъщеря му Алекс каза силни думи за баща си, без да го упреква, че израснала сама без бащина ласка и само с грижите от майка си.

View post on Instagram
 

Йосиф Сърчаджиев напуска Пепа Николова, когато Алекс била едва на година. За липсата на всякакви отношения с биологичния си баща младата актриса разказва в своя моноспектакъл "На живо".

"Баща ми е жив човек, който върви по своя път. Нещата, които разказвам за него, са разказани по възможно най-деликатния начин. Аз не го обиждам. Всеки има своя история, всеки решава как да изживее живота си. Простила съм всичко на баща ми. Знам, че това е неговият избор и нямам право да му се сърдя. Неговите очи няма да ги видя в публиката, нека бъдем реалисти, да не хвърчим в облаците. Разбира се, че съм сигурна в това, аз съм здраво стъпил човек на земята. Но ако дойде да ме гледа, бих се радвала. Може да разбере много неща за мен", споделя в интервю актрисата.

View post on Instagram
 

Йосиф пък споделя, че не си говорят с дъщеря си и не се виждат. Той даже не я е гледал по телевизията. Актьорът признава, че през годините не се чувства като добър родител и за другите си две деца от Райна, с която живее и до днес.Четете още: Натали Трифонова хвана под ръка футболист (снимки)