Автор
Антония Дамянова

Животът им ще се преобърне: Тези 6 зодии ще имат зашеметяваща любов през юни

През юни 2023 г. започва нов цикъл на Венера и Марс, когато двете планети ще се свържат в огнения знак Лъв. Това означава, че се създават нови любовни съюзи, както и финансови и работни отношения, свързани със сферата на шоубизнеса, театъра и творчеството.

Но основната сфера на влияние на Венера и Марс, разбира се, ще провокира зараждането на романтични отношения, тъй като тези две планети астрологически символизират мъжкия и женския принцип. Също така в знака на Лъв, тези планети ще увеличат сексуалното привличане, което ще доведе до възникването на страстни и магнетични връзки. Основният пикантен детайл от съвпада на Венера и Марс е, че Черната Луна е в Лъв до октомври, което символизира изкушението, сексуалността, известна скандалност и авантюризъм. Вероятно връзката ще бъде страстна, донякъде забранена и фатална.

Най-много любовни приключения ще има в живота на знаци, които са свързани само с Венера и Марс в Лъв: това са самите Лъвове, след това Овен, Скорпион, Везни и Телец. Водолеят също ще бъде в зоната на повишена любовна радиоактивност, тъй като връзката ще се осъществи в сектора на отношенията.

И така, ако сте представител на някоя от гореизброените зодии, ето какво да очаквате от първия летен месец, в който ще има огнен и страстен съвпад на Венера и Марс в Лъв.

Лъв

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия знак, което означава, че вие можете да се сблъскате с разтърсваща и страстна връзка. Може да станете обект на дълбока любов от човек, който ще разгорещи всичките ви сетива през юни и юли! Венера ще бъде във вашия знак до октомври 2023 г., което означава, че вашата красота, естетика и чар просто ще подлудяват мъжете! Освен това Черната луна ще ви направи буквално примамлив магнит, във вас може да се прочете нещо кинематографично фатално.

Овен

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия сектор на любовта, докато вашата планета Марс показва, че буквално ще се потопите в някакъв вид романтика, влюбване и срещи. Венера символизира вашия партньор, което означава, че ще имате връзка с някой очарователен, красив, ярък човек със силно изразена харизма и комуникационни качества. А това безспорно само може да ви радва. Можете също така да решите да промените външния си вид, тъй като Венера отговаря за естетическия вкус, а Марс описва външния ви вид. Вероятно ще искате да обновите гардероба си, да ходите на фитнес по-често и да изглеждате по-секси като цяло.

Телец

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия жилищен сектор, което означава, че може да имате връзка с човек, с когото ще ви запознаят роднини или просто можете да живеете наблизо. Почти в същата къща! Този човек ще бъде много активен и напорист, жаден за думи и красиви жестове. Ще имате бурна чувственост с период на букети от бонбони, но тъй като Марс управлява вашия сектор на тайните, едва ли ще искате да разгласите тази връзка през юни. Може също така да започнете нов жилищен цикъл. Например, можете да се преместите при партньора си и да изживеете много страстни нощи. Ако сега решавате въпроса с мястото на пребиваване, той ще бъде тясно свързан с вашата връзка.

Везни

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия сектор от приятели и работния колектив. Това означава, че може да имате романтична връзка с някой от приятелите си или това ще бъде класическа служебна връзка. Освен това може да възникне връзка на място, където се събират групи от хора или съмишленици според техните интереси. Вашият партньор ще бъде ярък, активен, може би във връзката ви ще има елемент на скандал поради факта, че на някакъв етап романсът може да стане публичен.

Скорпион

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия сектор на кариерата, което означава, че можете да имате класически романс с мениджър или в рамките на професионалното ви поприще. Например, можете да се срещнете по време на някакво творческо събитие, пътуване или някакъв вид събити по работа. Разбира се, връзката ще бъде ярка и веднага ще получи публичност, защото съвпадът на Венера и Марс се извършва в най-високата точка на вашата натална карта. През юни ви очакват гръмки признания, а е възможно половинката ви дори да ви поднесе красив, донякъде скандален подарък.

Водолей

Съвпадът на Марс и Венера се случва във вашия сектор на връзките и брака, което означава, че някоя от предишните ви връзки може да получи втори шанс или да разберете скандална подробност от личния живот на партньора си. За самотните Водолеи съвпадът на Венера и Марс ще донесе бурна романтика, напомняща на класически любовен роман. Вашият партньор може да е склонен да играе, да флиртува с вас, може би в някои отношения дори поведението му може да изглежда твърде престорено. Но вие ще намерите голямо вдъхновение в тези така сладки елементи на съблазън и романтика!

Четете още: Съдбата ще ги позлати: Тези 3 зодии неочаквано ще забогатеят през юни