Автор
Ева Григорова

Безплатно, но в същото време по-скъпо от всичко: Ким Кардашиян подарява един и същи подарък на децата си всяка година

Всяка година за рождените им дни Ким Кардашиян подарява на децата си нещо много специално, нещо, което не може да се купи с пари и те ще ценят завинаги.

В скорошно интервю бившата съпруга на Кание Уест разкри, че пише на децата си писмо от четири или пет страници за рождените им дни. Тези писма са годишно обобщение на живота на всяко дете, съдържащо всякакви спомени.


“Толкова е забавно да ги четем от първата година досега“, каза Ким в последния епизод на подкаста на бившия монах Джей Шети.

“Знам, че ще оценят това. Писмата включват кои са приятелите им, първите им думи, любимите им храни, всички глупави неща, които правят и малък разказ за това каква е била годината.” - споделя още Ким.


Ким Кардашиян също така обясни, че понякога се налага да бъде груба към децата си, но вярва, че постъпва правилно с тях и че те ще го оценят след време.

“Знам, че те ще оценят всичко, дори и да са си помислили, че съм малко груба към тях“, каза Кардашиян.

“Знам, че ме разберат, защото аз разбрах майка си.“ - допълни тя.


Кардашиян, която споделя четири деца с бившия си съпруг Кание Уест - Норт, 9, Сейнт, 7, Чикаго, 5 и Псалм, 4 - също говори за хаоса и трудностите при отглеждането на деца.

“Има нощи, когато плача, за да заспя, задавайки си въпроси като: “Какво, по дяволите е това ши**** торнадо в къщата ми. Какво се случи току-що?“ каза още тя.

Много потребители на социалните мрежи обаче бяха критични към по-късните коментари на Кардашиян за това колко трудно е майчинството, като се има предвид, че тя е в изключително привилегирована позиция. Твърди се, че Ким има четири бавачки в персонала си, по една на дете.