Автор
Ева Григорова

Есил Дюран: Много съм горда, че ще пея на София прайд!

Поп-фолк изпълнителката Есил Дюран сподели, че се гордее изключително много с факта, че ще пее на "София прайд".

"Много съм горда, че ще пея на сцената на "София Прайд". Не просто уважавам, аз обичам тези хора" - бяха нейните точни думи в интервю за NOVA.

View post on Instagram
 

Изпълнителката сподели, че е възпитала сина си, който преди дни навърши пълнолетие, да е толерантен и да не дели хората по етнос, цвят на кожата или сексуална ориентация. Той ще е на Прайда, заедно с приятелката си. "Изключително щастлива съм, че имам такова дете", призна Дюран пред NOVA.

Тя се включи и в благотворителната кауза, подпомагаща жителите на наводнените карлоски села. "Правенето на добро те извисява. Оправя и твоя собствен живот", смята изпълнителката. Със средства помогнали и много доброволци. Есил Дюран сподели, че я вдъхновява как въпреки трудния си живот, българинът помага и обича да прави добро.

View post on Instagram
 


Поп-фолк изпълнителката сподели свои спомени от детството. Като малка тя невинаги носела бански, когато ходела на море, защото в семейството били три деца. В наши дни тя сподели, че има специално отношения към банските костюми и се готви за плажа от зимата.