Есил Дюран сравни условията на Българското Черноморие с предумишлено убийство

Есил Дюран изрази възмущението си от състоянието и условията, които родното Черноморие предлага на плажуващите.

"Плажувам тук от 20 години. Преди 10 дни дойдох да видя какво е положението тук. Разликата от миналата година беше огромна – няма шезлонги, няма чадъри. А разбрах и най-лошото - че няма и спасители", заяви талантливата попфолк певица в ефира на "Здравей, България" по Нова тв, говорейки направо от плажа.

View post on Instagram
 

В репортаж на Нова тв наскоро, стана ясно, че след сигнали от граждани един от най-оживените и популярни плажове на Северното Черноморие – този на Камчия, е без спасители. Там преди дни мъж бил спасен от удавяне благодарение на плажуващите, които успели да го извадят от водата.

"През всичките тези години моето семейство е преживявало не една или две драми. Това че няма предвидени спасители е толкова скандално, че може да се счита за предумишлено убийство. Не говоря от мое име, а от всички плажуващи. Голяма част от хората, които идват тук, не знаят, че няма спасител. Тук в събота и неделя е препълнен плажът. Трудно се живее в България и лесно се умира", продължи звездата.

"Преди дни една жена щеше да се удави. За човешки живот си предаваме от уста на уста за това, че някой някъде се дави. Този случай отваря сериозен въпрос. Толкова сме свикнали с неуредиците, че сме станали апатични. Хубаво е, ако видим нещо нередно, е да кажем, че имаме проблем. Човешкият живот трябва да е над всичко", апелира изпълнителката.

View post on Instagram
 

Четете още: Феновете се ужасиха: Галена е неузнаваема (снимки)