Автор
Ива Петрова

Няма да повярвате кой е той: Пам разкри кой мъж е изпълнил сърцето ѝ (снимка)

Въпросът дали има мъж до чаровната Пам от "Ергенът" продължава да вълнува до днес феновете на шоуто. Ето на какъв отговор се натъкнаха те, докато следят новите ѝ публикации в Инстаграм.

"Бащата на Евгени, мъжът от втори сезон на предаването, който ми изпълни сърцето!", гласи пост на шармантната участничка в риалитито към кадър, на който Пам и бащата на Евгени позират пред фотообектива заедно.

View post on Instagram
 

Снимката е от Пловдив - родния град на пианиста, където на 3 юни се състоя първият му концерт след края на романтичното предаване.

Същото фото Пам сподели и във Фейсбук, където поясни как се е стигнало до този момент, след като се появиха коментари, че то е новото ѝ гадже.

"Хора, намерих гооооо, обожавааам го.
П.П. това е бащата на Евгени Генчев, очевидно трябва да отбележа, защото се публикува по групи тази снимка с идеята, че това е новото ми гадже", написа красавицата, уточнявайки, че просто е искала да го открие, за да се снима с него.

Бащата на Евгени привлече вниманието на зрителите на шоуто в последните епизоди, когато гостува в имението заедно със съпругата си. Тогава, след бащински задълбочен разговор със сина си относно чувствата му и новата избраница в живота, и той се поддаде на емоциите и се присълзи.

Концертът на Евгени Генчев в Пловдив прeпълни Античния театър, а сред публиката, освен Пам, бяха Боряна, Райя, както и любимката на зрителите от първия сезон - Александра Гърдева. За последното става ясно от снимка, която Пам е публикувала на профила си във Фейсбук, на която трите моми са в компанията на Алекс.

View post on Instagram
 

"Какви хубави срещи се случват в Пловдив", е написала Пам към кадъра.

Годеницата на музиканта - Валерия, бе сред ВИП гостите в компанията на редакторката на "Ергена" Ваня Щерева.

View post on Instagram
 

Четете още: Валерия изгони Евгени и подпали мрежата: Махни се (снимки)