Автор
Ива Петрова

Майката на Сузанита шокира всички: Ето защо са се разделили с Марк

Майката на Сузанита - Шенай, разкри пред "България днес" причината, поради която дъщеря ѝ си е тръгнала от бащата на детето ѝ. "3асега без коментар. На Сузанита в момента не ѝ се говори. При мен са с бебето и се гледаме", сподели тя пред медията.

"Дъщеря ми е над 18 и може сама да решава какво да прави! Добре е. Много ѝ помагам, с каквото мога, заедно се справяме с всичко", допълва още майката на изпълнителката, която неотдавна сложи край на връзката си с Марк Славов. Припомняме, че признанието за раздяла дъщерята на Орхан Мурад направи през април в Инстаграм, когато изтри и всичките си снимки в социалната мрежа.

"Искам Сузи да е щастлива, защото беше свидетел на много изневери, напивания, алкохолизъм и затова не намери смисъла и щастието в тази връзка. И аз прощавах 19 години и нищо не спечелих, разделих се с баща ѝ. Но ми минаха годините и младините", откровена е бившата жена на певеца Мурад и отбелязва, че когато човек остарее, по-трудно се доверява и намира любов.

Шенай е убедена, че ако човек не е щастлив с партньора си, е редно да предприеме мерки навреме. "И да казваш, че заради децата го правиш, пак не е същото. Защото точно те не бива да растат в отровна среда, за да не стигнат след време също до алкохол и наркотици. 3ащото примерът, моделът на поведение, всичко идва от неразрешените проблеми между родителите", категорична е тя.

"Откакто се разведох, много неща при мен се промениха. В началото всеки е добър, обещава много и после идват разминаванията. А колко хора не са раждали деца, осиновяват и ги гледат по-добре от истинските им родители. Светът е малък и затова винаги може да се намери добър човек, който да иска да им бъде добър и грижовен родител", казва още вече намерилата своето щастие Шенай.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма да повярвате кой е той: Пам разкри кой мъж е изпълнил сърцето ѝ (снимка)