Автор
Христина Кирилова

Хубава, усмихната и пее страхотно: Вижте Мария в "Като лъвовете" (видео)

Мария, която към днешна дата се слави като фаталната жена на попфолка и отдавна залага повече на атрактивната си визия, някога е била страхотна талантлива чаровница. Певицата сподели две кратки клипчета в Инстаграм от участието си в "Като лъвовете", когато е била съвсем в началото на музикалния си път. На кадрите Мария е на не повече от 10 години и пее наистина впечатляващо.

View post on Instagram
 

В първото видео тя се изявява с песента на Мадона - Holiday, а на второто изпълнява "Моля се" на Васил Найденов и Силвия Кацарова. По всичко личи, че още тогава Мария се е чувствала съвсем комфортно на сцената, като показва високо самочувствие и увереност в пеенето, а усмивката ѝ е невероятно чаровна.

View post on Instagram
 

С годините певицата се превръща във фаворит на феновете на попфолка, след като жанрът набира доста по-широка популярност. Повече от 20 години секси миньончето неуморно пуска хитове и се раздава на сцената, а преди 2 години обяви, че прекратява кариерата си. Въпреки това обаче, от близо година тя отново се изявява по клубовете като певица.

Четете още: Няма да я познаете: Лияна зашемети феновете си с тази външност (Снимка)