Автор
Христина Кирилова

Джулиана Гани побесня: Вижте как избухна срещу Иво Димчев (снимка)

Джулиана Гани е от популярните личности, които рядко влизат в публични конфликти, но изглежда е на прага на точно такова събитие. Блондинката не можа да се сдържи след по-различното представяне на Иво Димчев в "Черешката на тортата" и буквално избухна в свое стори, като изсипа не една или две обиди по адрес на певеца.

View post on Instagram
 

С участието си в предаването артистът успя да си спечели повече недоброжелатели, отколкото фенове, макар и той самият да твърди, че е представен като "лош герой" не заради негативните си изказвания по адрес на другите, а заради монтажа и начинът по който продукцията го е показала пред зрителите. И все пак - неговата вечер в предаването беше запомняща се и както и да го погледнем, си беше скандална. Той дори я нарича повече "пърформанс" и по-малко вечеря.

Джулката, като горд двукратен победител в "Черешката на тортата" гледа критично на творенията на Димчев в кухнята и не можа да сдържи недоумението си от подхода му към храната и също така сподели, че е в "културен шок". Ето и цялото ѝ изказване в мрежата: