Автор
Весела Георгиева

Валерия се оправда за скандала с Евгени: Той не се сети, затова му наредих да се махне

Красивата Валерия се провалила на изпита в НАТФИЗ. Тя претърпяла тотален неуспех на изпита по пеене. В комисията били проф. Пламен Марков и проф. Ивайло Христов. Това сподели самата Валерия.

Тя дори ходила две години на театрален кръжок в родния си Плевен. Днес обаче не съжалява, че не успяла да стане актриса. Тъжно е, че в Плевен към нея се отнасяли ужасно.

View post on Instagram
 

Валерия живяла 12 години в Гърция, където родителите ѝ отишли да търсят по-добър живот, писа Hotnews.bg. След прибирането в родината тя не знаела добре български и се чувствала отритната в училище.

Децата ѝ се подигравали и заради специалния корсет, който носела, защото страдала от сколиоза, разказа тя в "Преди обед".

"В Гърция всички бяха много внимателни към мен, но в Плевен милите ми съграждани се отнасяха ужасно", спомни си брюнетката. Тя пробва да замаже и гафа с рождения си ден, когато изгони Евгени от снимката с празничната торта.

View post on Instagram
 

Обясни, че искала да има снимка и сама, която да качи в социалните мрежи.

"Ако бяхме само двамата и той не се беше харесал на фотото, нямаше да имам снимка от празника. Той не се сещаше да се дръпне и затова му наредих да се махне", пробва да замаже конфуза манекенката.