Автор
Весела Георгиева

Микаела от "Ергенът": Намерих истинската и силна любов

Микаела, която бе част от риалити формата "Ергенът", разказа в подкаста "Малки разговори", че майка и` я е записала за участие в шоуто.

"Майка ми ме накара да се запиша в "Ергенът". Но си казах, че ако не го харесам, ще се отметна от участието си".

View post on Instagram
 

Тя вярва в знаците на съдбата.

"В имението имаше много символи. Имаше бели гълъби. А аз влязох с яке с два бели гълъба. Имаше и малки фигурки на суфисти. И аз от малка, и майка ми харесваме тази философия."

Евгени бе впечатлен от родителите на Микаела.

View post on Instagram
 

"Не познавам по-гостоприемни и чисти хора от тях. Винаги към всеки подхождат с отворено сърце. Подкрепят ме във всяко решение. Притесниха се, като излязох, дали не съм много разстроена, че не спечелих... Но аз не бях!"

Тя приема нещата от живота много философски. Казва, че хората я разпознават на улицата и са много мили с нея.

Относно отношенията и любовта казва: "Имам доста силна женска енергия и не предпочитам аз да съм водещата в една връзка. Мъжът трябва да си направи неговите стъпки, жената - нейните." Според нея обаче, няма правилно и грешно поведение, а е важно човек да си "го усети".

Един от най-романтичните жестове, които Микаела е получавала от мъж, са били тайно оставени подаръци на прозореца ѝ.

В момента обаче сърцето ѝ не е свободно, пише ladyzone.

View post on Instagram
 

„Намерих истинската и силна любов към себе си. Преоткрих се наистина! На първо място за мен е важно да обикнеш себе си. Значи ДА, яви се истинската любов в този вариант!“

"Мъжкар за мен е някой, който балансира мъжкото с нежността. Един мъж ме грабва с възпитание. Дори да е леко груб, към мен да е нежен и внимателен. Да видя, че има добро сърце. Може би заради баща ми – той е забавен, щедър, грижовен и с огромно сърце."